HR10.jpg
Paardenfotografie
3.jpg

Portfoliodag paardenfotografie

Paardenfotografie

Heb jij altijd al eens mee willen kijken én fotograferen terwijl ik aan het werk ben? Wil je graag meer ervaring opdoen en leren? Dan is dit je kans! 

Tijdens een portfoliodag krijg je de kans om een kijkje bij mij 'in de keuken' te nemen. Hoe ga je te werk, wat zijn de juiste instellingen en wat is nou écht een goede pose? Het komt tijdens het fotograferen allemaal aan bod en op deze dag deel ik deze kennis met jou! Theoretische termen als ISO, sluitertijd en diafragma hebben hierna geen geheimen meer voor jou. We fotograferen minimaal 2 modellen in een natuurgebied in Nederland. 

De foto's kunnen gemaakt worden met een speciaal halster welke je achteraf weg kan halen in Photoshop.

Leuk én leerzaam; wat wil je nog meer?!

Op een rijtje:

  • We fotograferen op een mooie locatie in de natuur

  • Tijdens het fotograferen deel ik mijn instellingen en kennis met je

  • We werken met een fotohalster welke je achteraf weg kan halen in Photoshop

  • We fotograferen minimaal twee paarden

Vanwege COVID-19 worden er alleen maar privé portfoliodagen aangeboden. Dit betekend dat ik samen met jou fotografeer en er geen andere fotografen aanwezig zijn. Een privé portfoliodag duurt ongeveer 2 uur. Dit is afhankelijk van o.a. het weer en de modellen. Wanneer de maatregelen versoepelen zullen we met groepen van minimaal 2- en maximaal 5 mensen fotograferen. 

Wil je meer leren over het fotograferen van paarden, weten welke instellingen de juiste zijn, leren hoe je naar het licht kijkt, je modellen aanstuurt en een súper gezellige dag/avond hebben? Dan is dit wat voor jou! 

Kosten: €99,- 

Ik wil meer informatie