Fotoreportages

Op deze pagina vind je alle informatie voor (het boeken van) een fotoreportage. Of het nu om een bedrijfsreportage of een paard gaat, alles staat hier beschreven.

Zijn er na het lezen van onderstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact op voor informatie en de mogelijkheden!

Paarden

paardenfotografie

De fotoshoot kan plaatsvinden op een locatie naar keuzen. Ik kan naar jou toekomen, maar we kunnen ook naar het strand of de heide. Voor ieder wat wils!

Mocht je niet de mogelijkheid hebben om het paard te vervoeren dan gaan we opzoek naar de meest fotogenieke locaties rondom stal. 

Een een fotoreportage kan naar wens ingevuld worden. We nemen altijd zo'n 90 minuten de tijd voor een fotoreportage. Uit ervaring is gebleken dat dit vaak meer als genoeg tijd is voor de mooiste foto's. 

Er kunnen foto's onder het zadel gemaakt worden, portretten of in vrijheid. Ook hier is de keuze helemaal aan jou. Natuurlijk denk ik graag met je mee.

Basis - €95

 • 5 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 5 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 5 foto's op kleiner formaat voor Social Media. ​

TIP: Ook te boeken als verkoopreportage!

Tijdens de fotoreportage nemen we rustig de tijd, zodat zowel het paard als jij goed op jullie gemak zijn. Of je nu elke week voor de camera staat of dat het de eerste keer is maakt niks uit. Ik help je graag.

Voor de foto's mag je gebruik maken van mijn fotohalster. Achteraf ontvang je foto's waarop het lijkt alsof je paard los staat. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je eigen halster of hoofdstel te gebruiken.

Tarieven (ook voor honden)

Meest gekozen - €155

 • 10 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 10 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 10 foto's op kleiner formaat voor Social Media. 

Je krijgt 10% korting op een volgende fotoreportage.

Na een fotoreportage ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijke nabestel pagina waar je zelf je favorieten kan kiezen. Wil je liever dat ik de foto's uitzoek dan is dit natuurlijk geen probleem.

 

Vervolgens ga ik ze voor je nabewerken en ontvang je binnen 21 dagen de eindresultaten.

Wil je foto's bijbestellen dan kan dit uiteraard. Dit kost €12,50 per foto.  

Luxe - €195

 • 15 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 15 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 15 foto's op lagere resolutie voor Social Media. 

Je krijgt 20% korting op een volgende fotoreportage.

Bedrijven

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is er in verschillende soorten en maten. Logischerwijs vindt de fotoreportage op locatie plaats. Echter zal deze soms ook in overleg gekozen worden, mocht het bijvoorbeeld om een product voor buiten gaan, dan gaan wij samen opzoek naar een geschikte locatie. 

Op alle manieren dienen de gemaakte foto's te passen bij jouw bedrijf. Social Media, brochures, de website: ze dienen allemaal in dezelfde huisstijl weergegeven te worden. 

Tijdens de fotoreportage nemen we rustig de tijd om zo de meest geschikte foto's te kunnen maken. We creëren verschillende settings en zorgen dat het product het beste naar voren komt. 

Na een fotoreportage ontvang je binnen.5 dagen een persoonlijke nabestel pagina waar je zelf je favorieten kan kiezen. Wil je liever dat ik de foto's uitzoek dan is dit natuurlijk geen probleem.

Vervolgens ga ik voor je nabewerken en ontvang je binnen 21 dagen de eindresultaten. 

Wil je foto's bijbestellen dan kan dit uiteraard. Dit kost €12,50 per foto. 

Tarieven

Basis - €225

 • 10 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 10 foto's op hoge resolutie voor gebruik op website, brochures, Social Media en dergelijke.

 • Maximaal 1 uur fotografie

Meest gekozen - €350
 

 • 20 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 20 foto's op hoge resolutie voor gebruik op website, brochures, Social Media en dergelijke.

 • Maximaal 2,5 uur fotografie

Luxe - €650

 • 35 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 35 foto's op hoge resolutie voor gebruik op website, brochures, Social Media en dergelijke.

 • Maximaal 4 uur fotografie

Portretten

portretfotografie

Portretfotografie is er in verschillende vormen en maten. Denk aan een zwangerschaps, koppels, familie's. Name it en het kan!

Afhankelijk van het type fotoreportage gaan we opzoek naar een locatie. Een zwangerschapsshoot kan thuis, maar met een familieshoot gaat dat weer niet. We zoeken een locatie die volstaat bij het type fotoreportage en voldoet aan onze wensen!

De fotoreportage is naar eigen wens in te vullen. We nemen zo'n 90 minuten de tijd, soms zijn we wat sneller klaar en soms zijn we wat langer bezig. 

Tijdens de fotoreportage nemen we rustig de tijd zodat iedereen zichzelf op gemak voelt. Of je nu elke week voor de camera staat of niet, ik help je graag. 

Voorafgaand aan de fotoreportage bespreken we de kleding voor die dag, hiermee houden we het weer en de locatie in ons achterhoofd. Streepjes, drukke printjes en felle kleurtjes zijn een no go voor mooie foto's. 

Na de fotoreportage ontvang je binnen 5 dagen een persoonlijke nabestel pagina waar je zelf je favorieten kan kiezen. Wil je liever dat ik de foto's uitzoek dan is dit natuurlijk geen probleem.

Vervolgens ga ik voor je nabewerken en ontvang je binnen 21 dagen de eindresultaten.

Wil je foto's bijbestellen dan kan dit uiteraard. dit Kost €12,50 per foto. 

Tarieven

Basis - €135

 • 10 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 10 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 10 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Meest gekozen - €185

 • 15 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 15 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 15 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Luxe - €350

 • 30 DIGITALE FOTO'S

Ontvang 30 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 30 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Extra informatie

 • Alle bovengenoemde fotoreportages zijn exclusief reiskosten.

 • Bovengenoemde pakketten zijn de standaard pakketten. Heb je andere wensen? Neem gerust contact op.

 • Op alle fotoreportages zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

LET'S BE FRIENDS!

Nadine de Jong

0636149690

info@nadinedejong.nl

Vinkeveen

KvK: 77485009

© 2020 Nadine de Jong - Photographer  |  Lees de algemene voorwaarden | Fotograaf |  Gevestigd in Vinkeveen, The Netherlands, available worldwide