Equine Fine-Art 

1.jpg
equine fine art

Je wilt mooie foto's van je paard, maar niet de 'standaard' portretfoto's. Andere, maar toch sfeervolle foto's; dat zijn de equine fine-art foto's.

Deze foto's worden bij jou op locatie gemaakt. De paarden komen voor een achtergrondsysteem te staan met daarbij flitsers. Dit kan opgezet worden in een binnenbak of (ruime) schuur. Voor de veiligheid van het paard én die van ons wordt er met draadloze flitsers gewerkt. Het paard hoeft voor deze fotoshoot dus niet vervoerd te worden, tenzij je niet de beschikking hebt over een binnenbak of ruime schuur. 

Tijdens deze fotoshoot werken wij met een speciaal fotografie halster. Dit halster haal ik weg in de nabewerking, maar zorgt er wel voor dat het paard veilig op de foto kan.

Uiteraard krijgt het paard tijdens de fotoshoot alle tijd om te wennen aan het achtergronddoek en de flitsers. We zorgen dat de shoot rustig verloopt en het paard hier geen stress van krijgt. 

Natuurlijk kunnen er tussendoor ook pauzes ingelast worden om het voor het paard zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Gemiddeld duurt een fine-art shoot 1,5 uur. 

Na afloop ontvang je binnen een aantal dagen een

-onbewerkte- voorselectie. Dit betekend dat ik de geschikte foto's heb geselecteerd en jij hieruit een definitieve keuze kan maken. 

De door jou gemaakte selectie bewerk ik na en ontvang jij binnen 21 dagen via de mail. De foto's worden zowel in webformaat (met klein logo) als hoge resolutie (voor privé gebruik) gestuurd. 

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn exclusief reiskosten (€0,30 per km, retour vanaf 3645DM).

Uiteraard kan een fine-art fotoshoot uitgebreid worden met een 'normale' fotoreportage. De tarieven hiervan zijn te vinden op de pagina 'fotoshoots'.

Standaard

€165,-

  • 5 digitale foto's

  • 5 fotoprints 13x19cm

Ontvang 5 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 5 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Luxe

€250,-

  • 8 digitale foto's

  • 8 fotoprints 13x19cm

Ontvang 8 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 8 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Heb je vragen of wil je een Fine-Art fotoshoot boeken? Stuur een mail naar info@nadinedejong.nl of bel naar 06-36149690.