top of page

Equine Fine-Art 

1.jpg
equine fine art

Je wilt mooie foto's van je paard, maar niet de 'standaard' portretfoto's. Andere, maar toch sfeervolle foto's; dat zijn de equine fine-art foto's. Bij deze foto wordt het paard op een andere, artistieke manier in beeld gebracht. 

Deze foto's worden bij jou op locatie gemaakt. Het paard hoeft voor deze fotoshoot niet naar een externe locatie. Voorafgaand aan de fotoshoot hebben wij contact of jouw locatie geschikt is voor het maken van de fine-art foto's.

De Fine-Art foto's kunnen zonder flitslicht en achtergronddoek gemaakt worden. Wanneer de voorkeur hier naar uit gaat hebben we 'alleen' een ruime schuuringang nodig waar het zonlicht vanaf de zijkant op kan vallen. We zijn hierbij dus meer afhankelijk van het weer. De foto's zonder flitslicht zorgen voor wat zachtere, natuurlijke foto's. 

Tijdens deze fotoshoot werken wij met een speciaal fotografie halster. Dit halster haal ik weg in de nabewerking, maar zorgt er wel voor dat het paard veilig op de foto kan.

Voor fine-art foto's is het erg mooi wanneer het paard geknot of gevlochten is. Dit maakt het totaal beeld chiquer en sierlijker. Hoe meer het paard glimt, hoe mooier hij/zij uit het beeld 'springt'. Wassen voor de fotoreportage kan ik ten zeerste aanraden 

Als er gewerkt wordt met het achtergronddoek en de flitsers, krijgt het paard uiteraard alle tijd om hieraan te wennen. We zorgen dat de shoot rustig verloopt en het paard hier geen stress van krijgt. 

Natuurlijk kunnen er tussendoor pauzes ingelast worden om het voor het paard zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Gemiddeld duurt een fine-art shoot 1,5 uur, maar ik zorg dat ik een planning heb waarin het niet uitmaakt als wij iets uitlopen. 

Na afloop ontvang je binnen een aantal dagen een

-onbewerkte- voorselectie. Dit betekend dat ik de geschikte foto's heb geselecteerd en jij hieruit een definitieve keuze kan maken. Ik bewerk één foto zodat je kan zien hoe het eindresultaat wordt, deze foto kan jij ook meenemen in je selectie.

De door jou gemaakte selectie bewerk ik na en ontvang jij binnen 14 dagen via de mail. De foto's worden zowel in webformaat (met klein logo) als hoge resolutie (voor privé gebruik) gestuurd. 

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn exclusief reiskosten (€0,45 per km, retour vanaf 7751).

Uiteraard kan een fine-art fotoshoot uitgebreid worden met een 'normale' fotoreportage. De tarieven van de standaard reportage zijn te vinden op de pagina 'fotoshoots'.

Standaard

€155,-

  • 4 digitale foto's

  • 4 kleine fotoprints 

Ontvang 4 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 4 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Luxe

€285,-

  • 8 digitale foto's

  • 8 kleine fotoprints

Ontvang 8 foto's op hoge resolutie voor eigen gebruik. Daarnaast krijg je de gekozen 8 foto's op kleiner formaat voor Social Media.

Heb je vragen of wil je een Fine-Art fotoshoot boeken? Stuur een mail naar info@nadinedejong.nl of bel naar 06-36149690.

Wanneer er geen geschikt pakket tussen zit geldt er een starttarief van €125,- incl. 2 foto's.

bottom of page