top of page

Fotoreportages

Op deze pagina vind je alle informatie voor (het boeken van) een fotoreportage. Of het nu om een bedrijfsreportage of een paard gaat, alles staat hier beschreven.

Zijn er na het lezen van onderstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact op voor informatie en de mogelijkheden!

Een fotoreportage met je paard

De fotoshoot kan plaatsvinden op een locatie naar keuzen. Ik kan naar jou toekomen, maar we kunnen ook naar het strand of de heide. Voor ieder wat wils!

Mocht je niet de mogelijkheid hebben om het paard te vervoeren dan gaan we opzoek naar de meest fotogenieke locaties rondom stal. 

Een een fotoreportage kan naar wens ingevuld worden. We nemen altijd zo'n 90 minuten de tijd voor een fotoreportage. Uit ervaring is gebleken dat dit vaak meer als genoeg tijd is voor de mooiste foto's. 

Er kunnen foto's onder het zadel gemaakt worden, portretten of in vrijheid. Ook hier is de keuze helemaal aan jou. Natuurlijk denk ik graag met je mee.

Een bedrijfsreportage

Tijdens de fotoreportage nemen we rustig de tijd, zodat zowel het paard als jij goed op jullie gemak zijn. Of je nu elke week voor de camera staat of dat het de eerste keer is maakt niks uit. Ik help je graag.

Voor de foto's mag je gebruik maken van mijn fotohalster. Achteraf ontvang je foto's waarop het lijkt alsof je paard los staat. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je eigen halster of hoofdstel te gebruiken.

Na een fotoreportage ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijke nabestel pagina waar je zelf je favorieten kan kiezen. Wil je liever dat ik de foto's uitzoek dan is dit natuurlijk geen probleem.

 

Vervolgens ga ik ze voor je nabewerken en ontvang je binnen 21 dagen de eindresultaten.

Wil je foto's bijbestellen dan kan dit uiteraard. Dit kost €12,50 per foto.  

Bedrijfsfotografie is er in verschillende soorten en maten. Logischerwijs vindt de fotoreportage op locatie plaats. Echter zal deze soms ook in overleg gekozen worden, mocht het bijvoorbeeld om een product voor buiten gaan, dan gaan wij samen opzoek naar een geschikte locatie. 

Op alle manieren dienen de gemaakte foto's te passen bij jouw bedrijf. Social Media, brochures, de website: ze dienen allemaal in dezelfde huisstijl weergegeven te worden. 

Tijdens de fotoreportage nemen wede tijd om zo de meest geschikte foto's te kunnen maken. We creëren verschillende settings en zorgen dat het product het beste naar voren komt. 

Na een fotoreportage ontvang je binnen 5 dagen een persoonlijke nabestel pagina waar je zelf je favorieten kan kiezen. Wil je liever dat ik de foto's uitzoek dan is dit natuurlijk geen probleem.

Vervolgens ga ik voor je nabewerken en ontvang je binnen 21 dagen de eindresultaten. 

Extra foto's bijbestellen kan voor een bedrag van €25,- per foto.

Extra informatie

  • Alle bovengenoemde fotoreportages zijn exclusief reiskosten.

  • Bovengenoemde pakketten zijn de standaard pakketten. Heb je andere wensen? Neem gerust contact op.

  • Op alle fotoreportages zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

bottom of page